THE BELGIAN

The Belgian biedt chocolade voor élke gelegenheid. 

Voor groot en klein. Voor de momenten waarop het geluk niet op kan en wanneer het lot je tart. Een geniepige traktatie voor jezelf of om je geliefde te verwennen. Chocolade voor zonnige verjaardagen en voor druilerige werkdagen.

 

Het merk “The Belgian” weerspiegelt de traditionele Belgische chocolade-expertise en heeft een sterkte reputatie opgebouwd bij chocoladeliefhebbers over de hele wereld.

 

The Belgian Chocolate Group, een familiebedrijf opgericht in 1956, is een gerenommeerde producent en gevestigde exporteur van chocolade, die producten van topkwaliteit aanbiedt tegen aantrekkelijke prijzen.

 

Wij zijn gepassioneerd door chocolade! Ons team van gedreven top-chocolatiers zijn meesters in creativiteit en innovatie. Ze slagen erin om keer op keer heerlijke recepten en opvallende combinaties tevoorschijn te toveren.

 

 

 

Ons engagement 

We geven om onze medewerkers, om de maatschappij, om het milieu, om onze chocolade ... . Daarom werken we samen met beschutte werkplaatsen en lanceren we binnenkort ons allereerste bio assortiment.

 

The Belgian overal ter wereld

The Belgian wordt verkocht in bijna 100 landen. Van tijd tot tijd verlangt iedereen immers naar heerlijke chocolade. Bovendien bieden wij chocolade aan voor élke gelegenheid.

 

 The Belgian overal ter wereld