The Belgian scoort opnieuw drie Superior Taste Awards  

 

Tijdens de uitreiking van de Superior Taste Awards 2017 werden drie producten van The Belgian bekroond voor hun onderscheidende smaak. In totaal vergaarde het merk zeven gouden sterren.

De Superior Taste Award is een unieke internationale erkenning gebaseerd op blinde tests, uitgevoerd door gerenommeerde chef-koks en sommeliers die opiniemakers zijn in hun vakgebied. De Superior Taste Award is een initiatief van het International Taste & Quality Institute, een toonaangevende onafhankelijke organisatie van chef-koks en sommeliers afkomstig uit de meest prestigieuze culinaire verenigingen.

 

De Milk Chocolate Square with Salted Brownie Filling wordt geëerd met drie gouden sterren, wat betekent dat het een uitzonderlijke smaak heeft en een score van 90% of meer krijgt. De square viel op met zijn zachte & romige melkchocolade gecombineerd met een heerlijke brownie vulling. De snufje zeezout creëert een verrassende crunch.

De Cocoa Dusted Truffles Original en de Individually Wrapped Assorted Pralines krijgen beide 2 gouden sterren, met een score van 80% of meer. De Cocoa Dusted Truffles dankt zijn heerlijke smaak aan de unieke combinatie van het bittere cacao-oppervlak en de romige vulling. 

De individually wrapped pralines zullen iedereen bekoren. The golden box of doypack biedt 8 verschillende smaken. Elk praline is zorgvuldig gevuld met een uitstekende ganache en vervolgens bedekt met melk, donkere of witte chocolade. 

 

Sinds 2013, heeft the Belgian elk jaar meerder Superior Taste Awards gewonnen.