MISSIE

Great Belgian chocolate for every mood and every occasion

 

The Belgian Chocolate Group is een familiebedrijf dat al sinds 1956 chocolade van een hoge kwaliteit produceert en exporteert. Met een gepassioneerd team werken we er elke dag aan om te groeien in innovatie en creativiteit.

 

Onder het merk “The Belgian” biedt The Belgian Chocolate Group een breed en innovatief gamma aan van allerlei chocoladeproducten.

 

Ook zijn we een private label producent en doet ons team zijn uiterste best om producten af te leveren naar de wensen van de klant.

 

 Ten aanzien van de klant

The Belgian Chocolate Group zal een betrouwbare partner zijn die streeft naar een langdurige relatie en het afleveren van kwaliteitsvolle producten die voor beide partijen winstgevend zijn.

 

Ten aanzien van de consument

The Belgian Chocolate Group zal blijven inzetten op het verbeteren van recepten die alle zintuigen stimuleren en de voedselveiligheid garanderen.

 

Ten aanzien van de medewerkers

The Belgian Chocolate Group biedt een veilige en stimulerende werkomgeving aan waarin het talent van elke medewerker maximaal wordt ontplooid.

 

Ten aanzien van de maatschappij

The Belgian Chocolate Group zal maatschappelijk verantwoord ondernemen. Waar mogelijk zullen wij acties ondernemen met het oog op een betere toekomst. Onze deelname aan het Voka Charter voor Duurzaam ondernemen zal ons blijven uitdagen en motiveren tijdens deze zoektocht.

VISIE

Innovative and sustainable entrepreneurship while maintaining quality

 

Making the only planet with chocolate a better place

 

Met een breed en divers gamma van kwaliteitsvolle Belgische chocolade streeft The Belgian Chocolate Group er naar om te blijven innoveren zonder aan de kwaliteit van onze producten te raken.

Een gepassioneerd team zorgt er voor dat onze klanten, zowel nationaal als internationaal, de best mogelijke producten kunnen aanbieden aan onze consumenten.

 

Vanaf 2020 zal duurzaam ondernemen een belangrijk onderdeel worden van onze identiteit. Waar mogelijk zullen wij acties ondernemen om verantwoord te ondernemen met het oog op een betere toekomst.